Medicinska sestra CV primjer – Životopis

Ovaj cv primjer (životopis) za posao medicinska sestre, možete koristiti kao vodič koji će vam pomoći kako da napišete svoj životopis sa svojim podacima i radnim iskustvom ili obrazovanjem. Primjer je urađen u skladu sa formatom Europass životopisa.

Curriculum Vitae

Osobni podaci:

Iva Andreić

Ul. Velika Aleja 15

1000 Zagreb

Tel: 00385 01 110 1000

Radno iskustvo:

Datum: Srpanj 2014 – do sada

Pozicija rada: Medicinska sestra, Opća Bolnica Osijek:

Poslovi i odgovornosti: Radne obveze su uključivale pomaganje i brigu za pacijente kroz osobno zalaganje, medicinsku brigu i skrb, kao i emociajalnu pomoć, vođenje dokumentacije i upisivanje medicinskih informacija sa unosom, opisivanjem i vođenjem u elektronskoj formi. Obveze su također uključivale nadgledanje pacijenata, sa pregledavanjem, zapisivanjem i izvještavanjem promjena u njihovom stanju, prilagođavanje njihovog liječničkog tretmana ako je potrebno, konsultovanje i kordinacija sa medicinskim timom ljekara da bi se unaprijedio proces ozdravljenja pacijenta i poboljšala briga za njega.

Naziv i adresa ustanove poslodavca: Opća Bolnica Osijek, ul. Slavonski put bb,

Sektor rada: Zdravstveni sector

Datum: Kolovoz 2010 – do Siječanj 2014

Pozicija rada: Medicinska sestra, Dom zdravlja Vinkovci:

Poslovi i odgovornosti: Obveze su ukljičavale posjećivanje i pripremanje pacijenata, pomaganje u njihovim tretmanima, vježbama, sa praćenjnem njihov dijete, tjelesnih aktivnosti i općeg stanja. Druge aktivnosti su uključivale naručivanje, interpretiranje, predstavljanje i praćanje dijagnostičkih testova pacijenta da bi se odredio napredak u njihovom zdravstvenom stanju. Također obavljanje i rad izravno sa prijemom pacijenata, saradnja sa pacijentima i njihovim članovima obitelji.
Naziv i adresa ustanove poslodavca: Dom zdravlja Vinkovci, ul. Zagrebačka bb,

Sektor rada: Prijemna ambulanta

Obrazovanje:

Završena Viša medicinska škola, Karlovac, 2007-2010 godine.

Završena Opća srednja medicinska škola, 2003-2007 godine.

Položen vozački ispit: B kategorija.

Poznavanje njemačkog i engleskog jezika i rada na računaru.

medicinska-sestra-cv-primjer-zivotopis

Slika za primjer medicinska sestra CV Životopis koju možete slobodno koristiti za vlastite potrebe.

Primjer Medicinska sestra CV primjer – Životopis #2

Osobni podaci:

Jasna Šoškić

Ul. Trg Bana Jelačića 30

1000 Zagreb

Tel: 00385 01 444 5555

Radno iskustvo:

Datum: Kolovoz 2016 – do trenutno obavljanja poslova n aradnom mjestu sestra medicinskog odjela.

Pozicija rada: Viša medicinska sestra, Javna Bolnica Zagreb:

Poslovi i odgovornosti: Kordinacija i nadgledanje pružanja medicinskih usluga na odjelu interne medicine. Predhodno radno mjesto kao medicinska sestra je uključivalo: vođenje dokumentacije i upisivanje medicinskih informacija sa unosom, opisivanjem i vođenjem u elektronskoj formi kao i pomaganje i brigu za pacijente kroz osobno zalaganje, medicinsku brigu i skrb, kao i emociajalnu pomoć . Obveze su također uključivale konsultovanje i kordinacija sa medicinskim timom ljekara da bi se unaprijedio proces ozdravljenja pacijenta i poboljšala briga za njega, zatim nadgledanje pacijenata, sa pregledavanjem, zapisivanjem i izvještavanjem promjena u njihovom stanju, prilagođavanje njihovog liječničkog tretmana ako je potrebno.
Naziv i adresa ustanove poslodavca: Javna bolnica Zagreb, ul. Trg Bana Jelačića bb,

Sektor rada: Medicinski odjel

Datum:  Svibanj 2012 – do Ožujak 2016

Pozicija rada: Medicinska sestra, Dom zdravlja Split:

Poslovi i odgovornosti: Opis radnog mjesta i radni zadaci su ukljičavali naručivanje, interpretiranje, predstavljanje i praćanje dijagnostičkih testova pacijenta da bi se odredio napredak u njihovom zdravstvenom stanju. Druge aktivnosti su uključivale posjećivanje i pripremanje pacijenata, pomaganje u njihovim tretmanima, vježbama, sa praćenjnem njihov dijete, tjelesnih aktivnosti i općeg stanja. Također saradnja sa pacijentima i njihovim članovima obitelji kao i obavljanje i rad izravno sa prijemom pacijenata.

Ono što bih izdvojila kao moju moju najveću prednost je to što sam sposobna da razvijem i održim odlične odnose sa pacijentim, liječnicima, kao i sa ostalim medicinskim osobljem. Također sam uspjela da naučim i uspješno primjenim sve neophodne vještine u svim aspektima nege pacijenata, kroz moje iskustvo u sprovodjenu zdravstvene zaštite.

Naziv i adresa ustanove poslodavca: Dom zdravlja Split, ul. Kaštel bb,

Sektor rada: Prijemni odjel

Obrazovanje:

Diplomirala na Višoj medicinskoj školi, Zagreb, 2008-2012 godine.

Opća srednja medicinska škola, stručno zvanje medicinska sestra , 2005-2008 godine.

Imam vozački ispit: B kategorija.

Odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika i rada na računaru.